Omega3
Omega3 Nedir?
Ethyl Ester formu Trigliserit formundan çok daha reaktiftir bu da stabilizasyon problemini beraberinde getirmektedir.10 haftalık oksidasyon sonunda Ethyl Ester formu %33 daha fazla çürümüş(bozulmuş)olur.Bu,aldığınız Ethyl Ester formundaki ürünün üretiminden 10 hafta sonra %33 değer kaybedeceği anlamına gelir. Kaynak: Song JH, Inoue Y, Miyazawa T. (1997). Oxidative stability of docosahexaenoic acid-containing oils in the form of phospholipids, triacylglycerols, and ethyl esters. Biosci Biotechnol Biochem. 61(12):2085-8)
 
 
 
Omega3 Hakkında
Omega 3 Nedir?
Omega 3'ün Önemi
Faydaları
Kimler Kullanmalı ?
Sağlığa Etkileri
   
Kullanım Grupları
Gebelik - Emzirme Dönemi
Çocuk Sağlığı
Kalp ve Damar Sağlığı
Kolesterol Dengelenmesi
Şeker Hastaları
Alzheimer
Kemik ve Eklem Sağlığı
Göz Sağlığı
   
Canlı Destek
 
 
   
   
   
   
 
 
  Copyright © 2010 Omega 3 - Yaşam Boyu Omega 3, Yaşam Boyu Sağlık
Created By İnfomedya